keskiviikko 21. elokuuta 2013

LITTLE BOOKLET TREASURES FROM MONIQUE

Tänään sain aivan valloittavan upeaa postia Moniquelta Morgan LeFae´s Trinkets-blogista  Hollannista! Tilasin viikko sitten häneltä pari minikirjaa, mutta sain paljon enemmän!!! Aivan mahdottoman hienoja taideteoksia oli kirjeessä ja itse kirjekuorikin oli kuin taideteos!! Laitan tähän kuvia näistä ihanuuksista.

Today I got an amazingly wonderful package from Monique Morgan Le Fae´s trinkets-blog Netherlands!
She is amazing artist!! I ordered last week a couple of mini booklets from her when I found her wonderful and inspiring blog. I didn´t even imagine that I got a lot more!! Fabulously amazing artwork I received and even the envelope was art piece itself! I´ll enclose here some photos...

Tämä ihanainen pikkukirja on aivan ihana. Sisällä on kaikenlaisia pikkuriikkisiä kuvia.

This lovely mini booklet is full of little pictures...


Tämä pikkuinen on suloinen miniminimini-kirjanen ;) Sekin sisältää upeita pieniä kuvia..
This tiny little loveliness is also full of little pictures.Olin kuulemma ensimmäinen ostaja hänen kaupassaan ja hän oli niin iloinen siitä, että halusi antaa minulle vielä extrana aivan upean muistikirjan, jonka hän teki minua varten. Uskomatonta! Tässä alla kuvia muistikirjasta.

Monique said that I was first customer in her shop and she was so happy that she made a fantastic journal-book just for me! This is unbelievable and I love the journal so much!!

Tässä kuvia upeasta extra-lahjasta! En osaa pitää näppejäni erossa tästä vaan selailen sitä jatkuvasti!
Here are photos of the wonderful extra-gift. I can´t stop watching it over and over ;)


Sain myös extrana nuo ihanat pitsit ja samettinauhat jotka hän oli käärinyt omatekemäänsä korttiin. Kirjekuori oli kuin taideteos itsessään ja ihana kortti oli myös mukana. Kuvassa on hänen omaa taidettaan. Tuntee oikein että tämä lähetys on rakkaudella paketoitu ja annettu! Kiitos Monique!!

I also got as an extra gift those beautiful lace and velvet bands which she had winded around a card made by her. The envelope was an art piece itself and the beautiful card is printed from her own art. I can´t thank her enough! It feels that this package has been made with love! Thank you Monique!


5 kommenttia:

  1. Hi Susanna, I'm so happy everything arrived safely and you like your little booklets. I hope you will enjoy them as much as I did making them.
    Have a wonderfull week.
    xx Monique

    VastaaPoista
  2. Voi mitä ihanuuksia oletkaan maailmalta saanut..ihan tässä silmät sokeentuu :)

    VastaaPoista