sunnuntai 15. joulukuuta 2013

KEVÄTTÄ RINNASSA? KEVÄISEN VÄRINEN KALENTERIKIRJA...

 Minulla on ollut mielessäni tylsän kalenterikirjan tuunaaminen. Olen himoinnut jälleen näitä ihania keväisiä värejä vaikka onkin valkea talvi! Eli pinkkiä, vaaleansinistä ja keltaista! Liekö olen jo aikaani edellä ensi keväässä vai olenko jälkeenjäänyt viime kevääseen ;) Kukapa sen tietäisi, mutta jokatapauksessa piti laittaa kuvia tuotoksestani. Kolme tuntia siinä vierähti mukavasti ja oikein poskia kuumottaa kun taas sillä tutulla "apinanraivolla" askartelin ;)
Tälläinen tylsän musta Timex Space-kalenterikirja oli...
 Leikkasin kaksi kangasta joiden väliin laitoin vanulevyn.
 Sitten rullasin reunat rullalle ja ompelin kuten kuvassa näkyy. En tiedä minkä niminen ompelus tuo on...
 ...niin ja tietenkin olin ensin ommellut kansiin tilkut. Netistä löysin kauniit kuvat jotka tulostin kankaalle silitettävälle paperille ja ompelin kansiin.

 Viltsu taitaa tunnistaa nämä pienet kauniit ompelukset...juu minä nappasin nämä askartelutarvike vaihtokuoresta syksyllä jonka Vilimarika oli laittanut liikkeelle. Ne sopivat mielestäni kuin nenä päähän tähän kalenterihässäkkään. Kiitos Viltsu!


 Kalenterista tuli ihanan pehmoinen ja paksu. Sehän käykin hyvin vaikka tyynynä jos alkaa töissä kesken päivää väsyttämään ;) Hmm..pitäisköhän kirjoittaa Niksi-Pirkkaan ;D

 Ja nyt eikun ensi vuotta suunnittelemaan! Kirjassa on paljon muistilehtiösivuja joten sinne voin kirjoitella runoja ja muita ajatuksia jotka päähän putkahtelevat ;) Kivaa iltaa ja askartelun intoa!

8 kommenttia:

  1. Mitä mitä mitä. Osaatko ommellakkin. Järjettömän ihanan ihanan ihana. Silmäni nauliutuivat tuohon intialaiseen kuvaan. Tämä on todella sinun näköinen ihanuus. Tuo pitsikin on kuin piste iin päälle. Olet sinä sielunsisareni vaan taitava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enkuli! No jotenkuten ompelen, mutta kutoa en kyllä osaa ;) Ihanat voimasukkasi ovat olleet jalassa koko ajan ja kyllä ne on upeat ja ihanan lämpimät!

      Poista
  2. Kaunista! Värit ovat tärkeitä etenkin näin pimeän aikaan. Minunkin silmäni nauliintuivat tuohon jumalolentoon ja kyllä tunnistin taskukuvat. :) Sopivat hienosti tähän tyynyyn... eikun siis kirjaan. :D
    Itsellänikin on kirja-projekti käynnissä, mutta ilman ompelukonetta ei tällaisia saa tehtyä, joten tulossa pliisumpaa tavaraa. Olen kuitenkin sivujen kanssa saanut apua sinulta saamastani pikkukirjasta. ;) halusin kokeilla toisenlaista tapaa ainaisen käsin ompelemisen sijaan.

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos.Mahtavat värit ja sopivat hyvin tähän harmauteen. Upea työ ja kyllä tästä saa intoa katselemallakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa RaijaAnnikki! Kiitos kiitos! Juu väriä pitää saada paljon tälläisenä aikana ;) Mukavaa viikkoa!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina ;) Tykkään siitä tosi paljon itsekin! Onnea sulle, taisit voittaa siskoni blogissa arvonnan, vai pitääkö paikkansa? ;D

      Poista